fredag den 23. august 2013

Sang-, sprog- og historiekuffert

Jeg er blevet inspireret på Facebook hvor forskellige dagplejere har lavet ting til deres sanglege med børnene. Jeg har lagt det meste i en kuffert som er testet med de små og de er VILDE med den. De spørger efter den hver dag. Jeg synes den fortjente at blive vist her på bloggen da det jo er noget som alle med små børn kan lave til hjemmet også :)

 
 Ballonsangen
 
 Se min kjole
 
 Bager Bro
 
 Farvelarven Larsen kunne ikke være i kufferten så han er sat op på væggen til stor fornøjelse for børnene som gerne henter hver en skammel og sætter sig i en halvcirkel foran mig og Larsen når jeg begynder at synge.

søndag den 4. august 2013

Kage og sommerfugle

I går var vi til fødselsdag hos min søsters kæreste Søren. Vi fik en rigtig lækker kage som min søster havde skaffet. Den var så super flot pyntet at den fortjener en lille fremvisning her på bloggen :) Hvis du vil se kortet jeg lavede til Søren skal du klikke HER.


De sidste par år har jeg ønsket mig en sommerfuglebusk til haven. I år har jeg så endelig fået mig en og se lige hvad jeg kunne tage billeder af i min have for et øjeblik siden..... Elsker sommerfugle!!

 
Så er ferien ved at være helt slut for mig og jeg skal i gang med at gøre huset klar til at modtage alle mine dagplejebørn i morgen. Det har været rigtig dejligt med ferie men jeg glæder mig nu til at se børnene igen :)

torsdag den 1. august 2013

xbox

Så er sommerferien snart slut for mig. Hvor har jeg dog været heldig med vejret i år. :)
I går havde jeg besøg af min svigerinde Gitte . Vi havde scrap-dag. Det var super hyggeligt som sædvanligt. Hvis du vil se hvad jeg fik lavet så kan det ses på min anden blog lige HER.
I dag har vi været en tur i Bilka hvor Kasper købte sig en xbox og 3 forskellige spil. Skylanders, Lego Star wars 3 og Minecraft. Hmmmm..... Mon jeg ser ret meget mere til ham i min ferie??? ;)


Jeg har lovet at skrive at Hello Kitty sengetøjet ikke var lagt på til Kasper men til hans kusine da hun overnattede :D